Virkistyspäivät, kokoukset ja juhlatilaisuudet

tyhy- ja tyky-päivät, kokoukset ja muut tapaamiset

Tunnelmallinen Pohjoinen Pirtti löytyy Nuuksion kansallispuistosta Pohjoiselta Portilta Salmen ulkoilualueelta. Pirttiä emännöi hersyvän monipuolinen pitopalvelu Makujen Kipinätär Miia Konttilan varmassa otteessa.

Kipinätär valmistaa maistuvat ruuat kaikkiin tilaisuuksiin allergiat huomioiden. Autamme myös ohjelmajärjestelyissä niin virkistyspäivien kuin kokouksienkin osalta. Meillä on valmiudet järjestää toiminnallisia elämyksiä isollekin porukalle.

Kokous pirtissä, nuotiolla tai riippumatoissa

Makujen Kipinättären kanssa järjestät tilaisuuden luonnon helmassa tai Pirtin lämmössä. Pirtistä löytyy AV-laitteet, joten kokousjärjestelyt eivät jää tekniikasta kiinni.  

Ruokailun ja elämykselliset tempaukset räätälöimme asiakkaan toiveiden mukaisesti. Voimme tehdä myös eväspusseja patikointikokoukseen osallistujille.

Erikoisuutemme on Riippumaton kokous Pirtin pihapiirin koivikossa. Riippumatoissa loikoillessa keskustelu sujuu rennosti. Ruokailun jälkeen matoissa voi ottaa vaikka torkut.

Elämysretket ja kokoukset ryhmille

Järjestämme elämyksiä kokoustajille ja muille ryhmille.

Opastettu luontopolku ja avotulella valmistettua ruokaa
Opastetut sieniretket
Lumikenkäily
Fatbike-pyöräretket
Melonta
Kädentaitopajat
Riippumattokokous yhdeksälle rennosti loikoillen

Illanvietto: polttarit, syntymäpäivät

Polttareita ja syntymäpäiviä kannattaa viettää mukavissa tiloissa asiaankuuluvin tarjoiluin.

Rantasaunalla passaa herkutella ja Pirtin pienemmissä tiloissa viihtyy hyvän ruuan äärellä. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan onnistunut illanvietto!

Elämysretket ja kokoukset ryhmille

Järjestämme elämyksiä kokoustajille ja muille ryhmille.

Opastettu luontopolku ja avotulella valmistettua ruokaa
Opastetut sieniretket
Lumikenkäily
Fatbike-pyöräretket
Melonta
Kädentaitopajat
Riippumaton kokous yhdeksälle  riippumatoissa loikoillen

Juhlat: häät, kastejuhla, sukukokous

Pohjoinen Pirtti sopii häiden, kastejuhlien ja sukukokousten pitopaikaksi. Valmistamme runsaat tarjoilut toiveiden mukaan pieniin ja suuriin juhliin.

Kaikki herkut voimme valmistaa ruoka-aineallergiat huomioiden.

Valitse sopiva tila

Pohjoinen Pirtti

Pohjoinen Pirtti on tunnelmallinen hirsirakennus, joka tunnetaan myös väentupana. Täällä juhlit mukavasti häät, ristiäiset ja sukujuhlat. Tila sopii mainiosti myös kokouksille, sillä tiloissa on AV-laitteet.

Pirtissä mahtuu herkutteleman 40–60 henkilöä. Rakennuksen yhteydessä on terassi, jossa on tilaa 20 vieraalle kesäisin.

Emännän kammari

Emännän kammari löytyy Pirtistä. Viihtyisä tila on sopiva pienryhmille. Kammarissa mahtuu ruokailemaan 12 henkilöä. Talvisin kammariin luo lämpöä ja tunnelmaa takkatuli.

Peräkammari

Peräkammari löytyy nimensä mukaisesti Pirtin perältä. Tilassa mahtuu ruokailemaan ja kokoustamaan 10 henkilöä.

Riihi

Riihirakennus löytyy pirtin pihapiiristä. Riihessä ruoka valmistetaan tulipesässä, joten kodikasta kipinöintiä järjestyy myös sadepäivinä. Riiheen mahtuu ruokailemaan 20 henkilöä.

Rantasauna

Salmijärven rannalla sijaitseva sauna on polttariporukoiden suosiossa. Saunomaan mahtuu viisi henkilöä kerralla ja ruuat katamme max. kymmenelle. Suosituin rantasauna-annoksemme on äijälankku. Siinä on tuhdisti 14 kiloa lihaisaa ruokaa, jonka kruunaa yksi salaatti.